Flistugg PC330-PEC

PC-330-PEC - Pelletsflistugg för kranmatning

PC330-PEC och PC330-PIC har fjärrstyrd inmatning vilket ger dig möjligheten att kontrollera inmatningsvalserna med en fjärrkontroll samtidigt som flistuggen matas av en gripkran. Båda flistuggarna har det patenterade 360° sållet är baserade på PC:s välbeprövade flistuggar vilka har visat sin pålitlighet i att producera PC-Chips utan stickor och klumpar. Termen ”PC-Chips” är benämningen för flis som är producerad av en PC flistugg med 360° såll.

PC-Chips är speciellt lämpade för fliseldad uppvärmning där det blir problem med att stickor och klumpar fastnar i biobrännarens skruvar. PC-Chips eliminerar dessa problem samtidigt som den är det är ett mer miljövänligt och lönsamt bränsle jämför med träpellets.

Med rätt inställning kan PC Pelletsflistuggar också producera mycket små PC-Chips som är lämpliga till strö för djur, där flisen måste vara fri från stora bitar som kan irritera hovar och klor. Användningsområdena är många när man kan variera kombinationen av knivinställning och hålstorlek i såll för rätt ändamål.

PC330-serien har en extra kraftfull inmatningsenhet i höghållfast stål och växlade inmatningsvalser som kraftfullt hanterar trädstammar, även dem med stora grenar på.

 

Tekniska Data
Max träddiameter:Ø 33cm
Varvtal kraftuttag:1000rpm
Effektbehov 1000rpm:100-250hk (75-186kW)
Splines dimension:1 3/4" x Z6
Totalvikt:1.750kg
Upphängning:3-punktsupphängd
Eget hydraulsystem:Nej
Inmatningsvalser:2st
Vridmoment inmatningsvalser:Upp till 2.130Nm
Rotorns totalvikt:380kg
Huggskiva antal knivar:4st
Kapacitet:50-100m³/h
Antistress:Standard
Kranfäste:Standard
Fjärrstyrd inmatning:Standard

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top