Flistugg PC270-SEC

PC-270-SEC - Standardflistugg för kranmatning

Standardflistuggen PC270-SEC för kranmatning är den pålitliga flistuggen för de flesta typer av biologiska material. Denna maskin är baserad på den välbeprövade flisningsenheten från PC270-SEH kombinerat med en kraftig krantratt och den välbeprövade inmatningsenheten. Med dess kraftiga chassi som bas erbjuder denna kombination en stabil och driftsäker flisningsprocess.

PC270-SEC har fjärrstyrd inmatning vilket ger dig möjligheten att kontrollera inmatningsvalserna med en fjärrkontroll samtidigt som flistuggen matas av en gripkran. Varje inmatningsvals har sin egen hydraulmotor och inmatningshastigheten kan justeras steglöst. Enkla kontroller, lätt att byta knivar samt ett begränsat behov av underhåll är några av PC270-SEC:s främsta egenskaper som gör den till en mycket pålitlig maskin.

Är det större volymer av timmer som skall flisas är PC270-SEC rätt val. Med denna maskin får du en högpresterande standardflistugg med kranmatning som kan hantera allt från små grenar till större stockar upp till 27cm i diameter.

Dessa maskiner är baserade på den välbeprövade flisenheten som i sin första version kom ut på marknaden 2004. Flistuggen har tratt för handmatning, en aggressiv inmatningsenhet och är placerad på ett kraftigt chassi. Detta utgör en stark grund för en stabil och driftsäker flisningsprocess.

Varje flistuggs två inmatningsvalsar har sin egna hydrauldrivna motor och inmatningshastigheten kan justeras steglöst. Denna kombination säkerhetsställer optimal inmatning och en stabil drift.

 

Tekniska Data
Max träddiameter:Ø 27cm
Varvtal kraftuttag:540 / 1000rpm
Effektbehov 540rpm:45-80hk (34-60kW)
Effektbehov 1000rpm:45-150hk (34-112kW)
Splines dimension:1 3/4" x Z6
Totalvikt:1.200kg
Upphängning:3-punktsupphängd
Eget hydraulsystem:Nej
Inmatningsvalser:2st
Vridmoment inmatningsvalser:Upp till 1.096Nm
Rotorns totalvikt:300kg
Huggskiva antal knivar:4st
Kapacitet:30m³/h
Antistress:Standard
Kranfäste:Tillval
Fjärrstyrd inmatning:Standard

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top