Flistugg PC270-PEH

PC-270-PEH - Pelletsflistugg för handmatning

Pelletsflistuggen med det patenterade 360° sållet som producerar PC-Chips fritt från stickor och klumpar. Termen ”PC-Chips” är benämningen för flis som är producerad av en PC flistugg med 360° såll. Sållet säkerhetsställer att flisen är fri från stickor och klumpar och därmed möter hög kvalitet standard. Om flisen inte är producerad av en PC flistugg får den inte benämnas som ”PC-Chips”.

Med den rätta kombinationen av knivinställning och storlek på sållets hål kan flisens storlek få en garanterad maximal storlek. Detta säkerhetsställer att flisen möter ställda krav från dig och dina kunder.

PC-Chips är speciellt lämpade för fliseldad uppvärmning där det blir problem med att stickor och klumpar fastnar i biobrännarens skruvar. PC-Chips eliminerar dessa problem samtidigt som den är det är ett mer miljövänligt och lönsamt bränsle jämför med träpellets.

Med rätt inställning kan PC Pelletsflistuggar också producera mycket små PC-Chips som är lämpliga till strö för djur, där flisen måste vara fri från stora bitar som kan irritera hovar och klor. Användningsområdena är många när man kan variera kombinationen av knivinställning och hålstorlek i såll för rätt ändamål.

Dessa maskiner är baserade på den välbeprövade flisenheten som i sin första version kom ut på marknaden 2004. Flistuggen har tratt för handmatning, en aggressiv inmatningsenhet och är placerad på ett kraftigt chassi. Detta utgör en stark grund för en stabil och driftsäker flisningsprocess.

Varje flistuggs två inmatningsvalsar har sin egna hydrauldrivna motor och inmatningshastigheten kan justeras steglöst. Denna kombination säkerhetsställer optimal inmatning och en stabil drift.

 

Tekniska Data
Max träddiameter:Ø 27cm
Varvtal kraftuttag:540 / 1000rpm
Effektbehov 540rpm:45-80hk (34-60kW)
Effektbehov 1000rpm:45-150hk (34-112kW)
Splines dimension:1 3/4" x Z6
Totalvikt:1.500kg
Upphängning:3-punktsupphängd
Eget hydraulsystem:Nej
Inmatningsvalser:2st
Vridmoment inmatningsvalser:Upp till 1.096Nm
Rotorns totalvikt:380kg
Huggskiva antal knivar:4st
Kapacitet:30m³/h
Antistress:Standard

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top