Flistugg PC200-MEH

PC-200-MEH - Minichipflistugg för handmatning

Denna maskin har det patenterade ”Minichip systemet” som producerar miniflis vilken är idealisk för biobränslebrännare. Flisen är fri från stickor och större bitar vilka brukar fastna i mindre biobränslebrännare. Om du önskar att spara pengar på att köpa dyr träpellets då är PC200-MEH det idealiska valet om du har ett begränsat behov. Med denna maskin kan du producera ett konkurrenskraftigt biobränsle till ditt eget behov och andras.

PC200-seriens kraftiga design och utformningen av de två inmatningsvalserna säkerhetsställer att den kan hantera även kraftigare stockar så väl som grenar och kvistar. Varje inmatningsvals har sin egna hydrauldrivna motor och inmatningshastigheten kan justeras steglöst. Denna kombination säkerhetsställer optimal inmatning och en stabil drift.

Om behovet finns går det att extrautrusta dessa modeller med antistress vilket underlättar arbetet och minimerar tidsförluster samtidigt som det möjliggör för effektsvagare traktorer att driva flistuggarna.

 

Tekniska Data
Max träddiameter:Ø 20cm
Varvtal kraftuttag:540 / 1000rpm
Effektbehov 540rpm:35-60hk (26-45kW)
Effektbehov 1000rpm:35-114hk (26-85kW)
Splines dimension:1 3/4" x Z6
Totalvikt:990kg
Upphängning:3-punktsupphängd
Eget hydraulsystem:Nej
Inmatningsvalser:2st
Vridmoment inmatningsvalser:Upp till 1.096Nm
Rotorns totalvikt:140kg
Kapacitet:12m³/h
Antistress:Tillval

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top